Recente Windows 10

Teams staat dan standaard in de taakbalk, en maakt het makkelijker om met contacten te chatten of een audio- of videogesprek te houden. Herstart Thunderbird zodra alle Thunderbird-processen zijn beëindigd of nadat de computer opnieuw is opgestart en controleer of de updater nu werkt. Dit artikel geeft mogelijke oplossingen voor dit probleem en workarounds om Thunderbird te kunnen bijwerken. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

  • Dat is handig, maar kan vele malen efficiënter via online opslagdiensten als OneDrive of Dropbox.
  • Als je een verse installatie van Windows 10 op je computer wilt zetten raden we je aan gebruik te maken van de trucs in de bovenstaande artikelen.
  • Microsoft zal Windows 10 blijven ondersteunen tot en met 14 oktober 2025.

Voordat de upgrade naar Windows 11 mogelijk wordt, moet de pc voldoen aan de minimale hardwarespecificaties en is er voor sommige functies specifieke hardware nodig. Het implementatieplan van de upgrade wordt nog afgerond, maar staat gepland om eind 2021 te beginnen en tot in 2022 door te gaan. De precieze timing kan verschillen per apparaat. Als u alle bovenstaande oplossingen hebt geprobeerd en nog steeds de melding Software-update mislukt ziet, kunt u Thunderbird bijwerken door de nieuwe versie over de huidige versie te installeren. Wij en een aantal geselecteerde bedrijven hebben toegang tot jouw gegevens en gebruiken deze informatie voor de onderstaande doeleinden. Klik op een doel om jouw voorkeuren aan te passen en om meer te weten te komen over wie er om jouw toestemming vraagt en/of rechtmatig belang claimt om jouw gegevens voor dat doel te verwerken. Houd er rekening mee dat wanneer alle doeleinden zijn geweigerd, dit een negatief effect op bepaalde functies van de website kan hebben.

Wat Gebeurt Er Met Mijn Bestanden Als Ik Naar Windows 11 Upgrade?

Op deze pagina helpen we je graag op weg met de juiste instellingen, maar wij zijn niet aansprakelijk voor het goed en veilig werken van je eigen apparatuur. Tenzij je heel groot bent, heeft een bedrijf maar beperkte resources voor software ontwikkeling en onderhoud. Die kan je beter inzetten voor nieuwe apparatuur/zaken, dan voor ondersteuning van apparatuur die je al verkocht hebt…. Op je telefoon soms een bestand kunnen vinden dat thuis op je desktop staat kan handig zijn. Maar zie het vooral niet als een echte backup .

Het is belangrijk regelmatig Windows 10 te updaten. Updates bevatten veiligheidsverbeteringen, correcties van fouten in Windows en soms nieuwe onderdelen.

Pictogrammen Werken Niet In Windows 11? Probeer Deze Tips!

Na de installatie heeft het opstarten lang geduurd. Indien u vragen heeft dan kunt u onderstaand commentaar veld gebruiken om uw vraag te stellen. Graag een zo duidelijk mogelijke omschrijving van wat u al geprobeerd heeft om de 20H2 of 21H2 update in Windows te installeren. Klik op de Windows update service en klik links boven in op De service starten. Om windll.com te beginnen gaan we de Windows update service stopzetten.

Maar het zou ook zo kunnen zijn dat u uw pc gaat inzetten voor iets wat enkele uren in beslag gaat nemen en waarbij u niet wilt dat Windows Update dit zou kunnen gaan onderbreken. Het installeren van een onderdelenupdate duurt doorgaans dan ook een stuk langer dan het installeren van een kwaliteitsupdate.

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir